Verbouwen met deurbeslag

deurbeslag-opties

Wanneer je je huis gaat verbouwen zijn er allerlei zaken waar je rekening mee moet houden. Je hebt namelijk de echte verbouwing zelf – het bouw en sloopwerk. Maar iets waar je ook rekening mee kunt houden is hoe je interieur er uit zal gaan zien na de verbouwing. De stijl van je interieur kan namelijk een groot verschil maken in de uiteindelijke uitstraling van je huis… en die uitstraling van je huis is toch precies wat je wilt veranderen door te verbouwen? Vandaag hebben we het over deurbeslag en deurkrukken. Lees verder voor meer informatie over verbouwen met deurbeslag.

Waarom deurbeslag tijdens de verbouwing?

Zoals eerder uitgelegd is deurbeslag een essentieel element van de uitstraling van je kamer. In elk huis zitten namelijk een aantal deuren, en je wilt dat deze goed passen bij de rest van je interieur. Gelukkig zijn deurbeslag en deukrukken in allerlei verschillende soorten materialen kleuren en uitvoeringen beschikbaar. Zo weet je zeker dat je diegene vindt die je zoekt.

Soorten deurbeslag en deurkrukken

Er zijn verschillende soorten deurbeslag:

  • Veiligheidsbeslag
  • Deurbeslag op schil
  • Deurbeslag op rozet
  • Binnendeurkrukken

Het grote verschil hiertussen is dat veiligheidsbeslag bedoeld is om inbrekers buiten te houden. Deurbeslag op schild is bevestigd op een rechthoekige metalen plaat en heeft plaats voor een slot. Deurbeslag op rozet heeft een aparte kleine ronde (of vierkante) metalen plaat voor het slot. Als laatste zijn binnendeurkrukken vaak zonder slot. Het is immers bij veel kamers niet nodig om deze af te kunnen sluiten. Je kunt ze vinden in allerlei verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Neem een kijkje op deze pagina (https://deurbeslag-expert.nl/pc/deurkrukken/) voor een compleet overzicht.

Waar kun je het beste terecht voor je deurkrukken en deurbeslag

Het vinden van een goede winkel voor je benodigdheden voor deurbeslag en deurkrukken kan nog vrij lastig zijn. Gelukkig is er een webshop in Nederland die bekend staat om zijn kwaliteit en klantgerichte service. Neem een kijkje op Deurbeslag-expert.nl voor meer informatie (https://deurbeslag-expert.nl/).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *